Llar d'avis Sant Pol - instal-lacions

Instal·lacions

Recepció

Des de l´ equip directiu del centre, especialitzat i format per a dur a terme la gestió de la llar, atenem i ajudem, conjuntament amb tot l´ equip a qualsevol dels residents o familiars.
  • Es controla l´entrada i sortida dels residents, tant permanents com temporals o del centre de dia.
  • Es supervisa el control de visites i trucades als residents.
  • Distribució de la premsa diària.
  • Donar informació i orientació dels serveis de la residència.
  • Atendre i cursa les sol·licituds corresponents als diferents departaments, perruqueria, podòloga, cuina, infermeria...
  • Control i informació diària dels menús i opcions dels menjars.
  • Seguiment de fitxes personals dels residents.


Menjador


Menjador molt espaiós, amb molta lluminositat, els àpats es divideixen en diferents torns, depenent de la dependència de cada residents.

El servei de cuina és realitzat a la pròpia Llar. Els menús son elaborats per una dietista amb tots els controls sobre els valors nutricionals depenent de la dieta de cada resident. El servei és supervisat també per l´equip de coordinació i l´ equip de qualitat e higiene amb el rigorós control que comporta, (APPC´S) "sistema d´ anàlisis de punts de perill i punts crítics del servei", i tots els controls d´ higiene i qualitat que demana la normativa per oferir un servei òptim i de qualitat.

Els menús es realitzen segons les temporades de l´ any, aquests son signats pel doctor, i supervisats diàriament per infermeria i la direcció de la llar.

Els menús es personalitzen depenent de la dieta de cada resident marcada pel doctor, i amb varies opcions de canvi per escollir independentment de la dieta de cadascú.

Els menjars son casolans i adaptats per la gent gran, podent gaudir d´ una dieta sana i equilibrada, molt saborosa i variada, i totalment mediterrània.

Espai d'oci o lúdic


Gaudim d´ uns espais totalment exteriors, es disposa de molta lluminositat a qualsevol espai de la sala per realitzar diferents jocs d´ oci o lúdics on setmanalment es realitzaran activitats conjuntes. Comunica amb una sortida directa a una terrassa on els dies d´ estiu es podrà gaudir d´ aquest espai per realitzar diferents tipus de berenars o qualsevol activitat tan sigui realitzada per la nostra animació o pròpia del resident.
            - Espai de televisió. Disposem d´ un espai de televisió, on a més de poder gaudir d´ aquest servei, un cop per setmana es farà cinema per gaudir tots junt d´ aquest moment i desprès poder-ne treure una activitat per compartir opinions i exercitar la comunicació.

-  Espai de lleure. Dins les nostres instal·lacions els residents podran rebre les visites dels seus familiars en un espai adequat i acomodat per qualsevol tipus de servei. ( cafès, berenars...)

- Espai de lectura i relax. Els residents de la llar, poden gaudir d´ aquest espai amb més de 300 llibres, on també es dedicarà unes hores a fer activitats de lectura conjuntes.


Sala de rehabilitació o psicomotricitat


Espai adaptat als exercicis físics adequats per la gent gran amb la finalitat també de relacionar l´ activitat psíquica amb la capacitat del moviment i l´ autonomia diària per la gent gran.

Habitacions


La llar d´ avis, disposa de 20 places de centre de dia i 45 places de caràcter permanent, distribuïdes en 4 habitacions individuals, 19 dobles, i 1 Triples, son totes exteriors, i estan equipades amb bany interior adaptat a les necessitats dels usuaris, balcó, calefacció, llits abatibles, televisió, sistema de megafonia, i alarma per si s´ ha de menester.

Bugaderia


S´encarreguen del manteniment de la roba diària, recollir, netejar, planxar i tornar la roba degudament plegada a les habitacions dels residents.

Llar D' Avis Sant Pol